JAG ÄR BÄÄÄÄST

Tipsar om bra filmer

Publicerad 2012-09-14 14:24:00 i Tips

tänkte tipsa er om några bra filmer och en bra filmsida där man kan se på filmer online. Här är iaf sidan http://www.dreamfilm.se och några av dom filmerna jag tycker är bra är ..

127 Hours
handling: En historia baserad på en verklig händelse. Aron Ralston är en äventyrare som råkar fastna vid ett klippblock mitt i Utahs öken och måste hålla sig vid liv för att räddas.
 
LOL
Handling: I en värld dominerad av att hålla kontakter via YouTube, Twitter och Facebook så försöker Lola och hennes vänner hålla kontakten med sina internetromanser och undvika att deras överbeskyddande föräldrar lägger sig i.
 
The last song
Handling:
"The Last Song" är baserad på Nicholas Sparks roman och handlar om tonårstjejen Ronnie och hennes frånvarande far som försöker återskapa den kärleksfulla relation de en gång hade. Men att återknyta kontakten med sin rebelliska dotter är inte lätt, så han väljer att använda sig av den enda sak de fortfarande har gemensamt - musiken. Detta varma och upplyftande drama om familjen, första kärleken och andra chanser är en gripande berättelse du sent kommer glömma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela