JAG ÄR BÄÄÄÄST

Galen dag idag

Publicerad 2012-04-30 23:54:42 i Min vardag

läst inlägget undet det här? iallafall, efter jag gjort pannkakor fick jag skjuts av mamma till sigma för att möta nicole där, sen följde jag med pappa till affären för att köpa tacos, men åt aldrig med han, gick på toa hos han också, anteckna det där! Sen vid 8 gick jag och nicole till stationen, tog tåget mot sollentuna, buss 606-607 mot karolinska sjukhuset men gick av vid snickarvägen, gick därifrån jätte långt typ 7 minuter till en äng, där vi mötte Linn och hennes 2 kompisar minns inte namnet på någon av dom, hahaha!. sen gick vi runt där träffade massor av folk och hälsade, kollade lite på brasan och fyverkerierna, fint var det!. Och allting stängde klockan 10 men vi drog till bussen ungefär halv, vi var där 22.30 alltså, och fick vänta på bussen i 10 minuter, så åkte vi mot stationen mötte nicoles mamma och hon åkte med oss till väsby, blev hämtad av min mamma vid väsby statione och kom hem för kanske 19 minuter sen, ska snart lägga mig i sängen och sova, är sjukt trött!

Såhär var jag sminkad idag, kanske inte syns så mycket på bilden, menmen.


Failade idag

Publicerad 2012-04-30 23:37:43 i Min vardag

Som ni säkert läst i mitt tidigare inlägg så solade ju jag solarium, efter det åkte jag hem, gjorde pannkakor men failade STORT, hände att jag råkat sätta på 2 plattor istället för 1 utan att tänka på det, sen la jag en tallrik på plattan där dom färdiggjorda pannkakor skulle ligga, så märkte jag inte att de börja ryka på tallrinken tills jag kände lukten av rök! Såskulle jag flytta på tallriken den var jätte varm, och täntkte att jag skulle svalka ner den lite, och när jag häller vatten på tallriken blir det värsta explotionen och hela tallriken kroosas i tuusen bitar, så flyger de bitar över hela köket, och jag som ville bli kock, misslyckades totaalt! Plus att pannkakorna var svarta!!!

Ska dra till bussen snart

Publicerad 2012-04-30 15:50:16 i Min vardag

tjenaaa

Vaknade nyss, tog min medicin utskriven av läkare angående min tand, äter citoden mot tandvärk och blir alltid sömnig av det, tog medicinen klockan 14.00 och somnade och vaknade nu. Iaf jag har inte gjort så mycket idag, innan jag somnade läste jag en jätte bra blogg länkar bloggen snart i det här inlägget, sen tänkte jag se spårlöst, och sen gjorde jag en  ansiktsmask. Peel off mask, man drar av den från ansiktet istället för att behöva tvätta bort den.

Ska snart dra till bussen, eller snart och snart om ungefär 30 minuter

den bussen över ska jag ta, ska möta min syster på bussen också fast hon åker från bollstanässkola.
Sen ska vi dra och sola solarium, solade ju i torsdags har jag för mig, och fick rand och blev brunare i vanligt fall,
så hoppas på att jag blir brunare  den här gången också annars är det inte värt pengarna jag la ut, fast det är ju jätte billigt måste jag säga! Vem som helst har råd!


tryck HÄR för att komma till tjejen jag snackade om längre upp i det här inlägget, hennes blogg är sjukt bra, hon skriver om allt från shopping till dagens planer, hissar och dissar till länkbyten och lite allt möjligt, hennes kategorier är fulla med intressanta inlägg! Så checka hennes blogg HÄR
Och nej det här är inget länkbyte, tryck på "här" för att komma till hennes blogg, den är super bra och hon är super söt!

Hejsan

Publicerad 2012-04-30 12:31:26 i Min vardag

Vaknade jätte tidigt idag runt 10, kollat på I Am Number Four, tror jag den hette och nu kollar ag på Jessica Simpson's the price of beauty som går på mtv. Ska snart börja göra iordning mig, har ingenting att göra idag, sugigt. Om jag får mina pengar kanske jag drar till grönan HIhIH!
 
Men nu ska jag börja fixa mig, göra frukost och ta en tablett!

Skriver nog mer senare!

Min helg i ljuvsdal

Publicerad 2012-04-29 17:37:39 i Min vardag

Var ska jag börja? vill bara säga att jag inte har haft någon data och tid, så därför har jag inte kunnat blogga alls, har inte ens kunnat logga in på facebook eller haft någon vidare tekning, vilket jag inte brytt mig om. Har gjort massor av skoj som ni kommer få läsa här under om ni orkar, antingen skriver jag allt i samma inlägg eller i olika inlägg så ni orkar läsa dag efter dag. Skitsamma jag skriver allt i samma inlägg och ni väljer själva om ni vill läsa

Fredag:
 I fredags åkte vi 4 timmar från stockholm till ljuvsdal, vi stannade och tog en fika paus i Gävle där jag gick på toa, köpte en loka och en glass, calipposhots, sen fortsatte vi åka till ljuvsdal och när vi var framme åkte vi till stugan, kikade runt lite i huset, dom hade 4 hus, först ett vanligt hus, sen en bastu, dusch, toa och ett sovrum i ett och samma hus, sen två till hus men kollade aldrig i dom. Dom hade också en rätt så stor pool, när vi kom in i villan så packade jag upp lite grejer, bäddade sängen och myste lite med deras hund och katt dalton och silla, åt en riktigt god mat med räkor, lax, potatissallad, vanlig sallad, osv minns inte all maten, på kvällen bastade jag och filippa, tog en dusch efter det och kollade på film sen somnade jag.

Lördag:
Vaknade klockan 9 på lördagen, drog på loppis klockan 10 men hittade tyvär inget, sen gick vi på Dollar Store det är riktigt billigt där, köpte massor av saker, en halv korg med presenter till mamma, godis, drickor, ögonbindel, toffsar, ansiktsmask, tuggummi, (sminkväska, ljus, ingår i mammas present) sen säkert mer en så, fick betala 121 kronor för alltihoppa. Sen fanns det hårfärg för typ 30 spänn som jag skulle behövt, en kartong i väsby kostar säkert mellan 50-100 kronor och jag behöver 3 kartoner så jag hde ju lätt kunnat köpa det om det fanns i den färgen jag ville ha
 
på eftermiddan efter vi varit ute och shoppat så grillade vi korv i skogen, inte ätit korv med bröd på evigheter så de var rätt så gott. Till middag åt vi på en restaurang som hette Kick Saloon

dom hade jätte god mat där måste jag säga, jag och Filippa delade på en Cowboy Dinner som maträtten kallades, i den inhöll det 200g Entricote, 3 styckna Spare Ribs, Serverad med Hickorysås, coleslaw, pickles, majskolv och hasselbackspotatis. Till det drack jag juice. När vi ätit klart tog vi bilen hem till huset och jag tog en dusch och gjorde en ansiktsmask, peel-of mask, på kvällen såg jag också en film, eller faktist två filmer, först "Girls just wanna have fun" och någon thriller.

efter thrillen somnade jag, runt 00.00

Söndag:
Jag vaknade klockan 9 men gick upp för att äta frukost klockan 10, åkte till järvsö ungefär 25 minuter från ljuvsdal, där vi gick på ett zoo, järvzoo.

 Vi checkade in oss vid 10.30 och började kolla på massor av djur, hela gången man skulle gå var mellan 3000 till 3500 meter upp, på vägen såg jag älgar, vargar, skogsvildren, ren, duvhök, myskoxe, rödräv, björn och björnungar, massor av olika ugglor, fjällräv, järv, lodjur och en trana. Sen såg jag en ekorre också, den följde efter oss en bit. När vi kollat klart på djuren åkte vi bil i säkert 5 minuter till lillbabs Café, åt en räckmacka och drack en hallonsoda, räckmackan var jätte god. Sen efter vi ätit upp åkte vi hem till sthlm, stannade förbi Gävle för en kisspaus, resten av vägen låg jag och sov.  

tandläkaren

Publicerad 2012-04-27 10:36:31 i Min vardag

Åkte till tandläkaren efter att jag vaknat, somnade 6 inatt och vaknade 8 alltså sov jag i 2 timmar, har haft fruktansvärd tandvärk vilket inte är bra alls, var ju som sagt där idag, dom kollade lite på tanden och så och på onsdag ska jag laga tanden, fick utskrivet tabletter vid namn Citodon, för tanden och värken, ska ta en snart så fort jag ätit upp min cheeseburgare från burger king, ska iväg idag också får se om jag mår bättre då, måste sova efter de här för att jag ska orka med hela dagen.. Men jag skriver nog mer senare innan jag åker ska ju iväg 15.00-15.30 någon stans där. Ses senare!

Puss

Sorry för dålig uppdatering

Publicerad 2012-04-26 16:07:40 i Min vardag

men har inte orkat blogga igår eller idag, igår fick jag sluta tidigare runt 12 för att jag skulle ta 12.50 bussen från skolan till stan, då fick jag varmoboy på mammas jobb! Sen åkte vi iväg ett tag i stan och pratade med en person, sen runt 15.30- 16.00 var jag i väsby då åkte jag till centrum och linn kom dit, vi var i centrum ett tag sen tog vi bussen mot station och mötte elin och josse, vi alla drog till stan, jag och linn följde med dom till stan och sen åkte till sollentuna efteråt sen var vi i sollentuna träffade linn's kompis rebecca lite snabbt och linn fick låna pengar till chips hehehe. Sen vid 18.00 åkte vi till väsby och träffade moa ett tag sen efter de åkte jag hem och chillade.

Idag vaknade jag 8 med världens huvudvärk så var hemma från skolan, gick och la mig halv 9 men kunde inte sova förens 9. Sen vaknade jag 12 låg kvar i sängen till 1 och duscha runt 1 efter de gick jag och la mig i sängen igen och somna, vaknade 15.00 fixade iordning varm oboy och åt majs hahaha. Ska snart dra hem till mamma, får skjuts av pappas jobbar kompis, när jag kommer hem ska jag säkert sova. Skriver mer senare idag eller imorn!

Dagens låt

Publicerad 2012-04-25 18:00:00 i Musik

Känns som det var länge sen jag gjorde ett inlägg om dagens låt, så här under kommer en gammal men fortfarande lika bra låt!

Svenska

Publicerad 2012-04-25 10:07:28 i Min vardag

Hejsaan igeen, sitter i skolan nu och "jobbar med svenska" har snart it om 40 minuter, hehe snart och snart? sen har jag it i 40 minuter och lunch 11.30 till 12.40 men ska dra till stan med mamma och snacka med någon person hehe. Så ja jag slutar tidigare idag woohooo. Funderar på att göra massa tidinställda inlägg så ni har något att läsa om, ifall jag inte skulle blogga idag, eller imorn. Hihi!

Men ni får önska er om vad ni vill ha att läsa så löser jag det och lägger uppnågot roligt inlägg! Puss

Godmorgon

Publicerad 2012-04-25 08:12:24 i Min vardag

Vaknade för 20 minuter sen, ska fixa mig nu lite snabbt eftersom jag ska gå till  bussen om 10 minuter, såå. Skriver mer när jag kommer till skolan,

Sista passet

Publicerad 2012-04-23 14:09:11 i Min vardag

Idag har skolan varit rätt så najs fast de är måndag och måndagar brukar oftast vara tråkiga. Första passet hade jag nån grej, andra So kollade om breivik på so:n sen hade jag engelska fortsatte kolla på breivik sen somna jag, sen hade jag lunch satt och chilla, var inne på chatroulette och sånt, sen hade jag matte nationella" prov munklit och nu har jag svenska, sitter och bloggar, har precis ätit mellis te och baaanan. Slutar och 22 minuter, då ska jag dra till bussen och ehm till pappa, ska sova hos han ikväll också till torsdag wiihoo.
Men nu ska jag fortsätta skriva om min "Saga" puss

Ingen rubrik

Publicerad 2012-04-22 13:18:06 i Min vardag

Kom inte på någon rubrik att skriva så därför skrev jag "ingen rubrik" Iaf.
Jag vaknade 11 men låg kvar i sängen till 11.50 sen började jag platta håret och fixa mig lite snabbt, så drog jag ut och tog en cigg med Moa så var vi ute en kvart sen kom jag hem, fixade iordning frukost och nu sitter jag och äter aprikoskräm och blåbärssoppa, muums. Och kollar på Avatar, älskar den filmen. Om 2 timmar ska jag göra chokladmuffins kanske, eller någon chokladmouse eller vad de heter. Så medans ska jag chilla och vila ett tag tror jag. Hihi. Juste jag kom på att vi får gäster runt halv 6, då min mammas kompisar kommer hit och äter med oss. Då dom har med sig sin lilla bebis. Hihihi! Men ska kolla vidare. PUSS

Jersey Shore 5

Publicerad 2012-04-21 22:33:25 i Min vardag

Sitter och kollar på Jersey Shore, älskar de här pogrammet, medans jag kollar på de sitter jag ju självklart och äter något gott, blev fruktsallad och blåbärs soppa, har precis kollat på en film minns inte va den hette, åt choklad mousse då också, hehe. Sen har jag duschat lite snabbt och innan jag duschade åt jag mat, åt kyckling med någon fyllning i och ris, gottgott. Men nu ska jag kolla vidare, så kanske jag skriver mer senare. Puss :)!

Eva&Adam

Publicerad 2012-04-21 15:06:00 i Min vardag

Ligger i sängen nu, har precis kollat på Trassel som gick på tvn. Nu ska jag sätta på en film Eva&Adam och äta en skål med Kiwi och Melon mums. Ska ut senare ikväll kanske, vi får se hur de blir med den saken. Men jag uppdaterar mer senare.!

Godmorgon

Publicerad 2012-04-21 12:26:37 i Min vardag

Sitter och kollar på The perfect man som går på 3an nu och äter min pizza från igår, orkar inte göra iordning frukost så tog bara pizzan och ställde i mikron hehe. Idagkanske jagska följa med en kompis på io men de är inte bestämmt än.

Hemgjord pizza

Publicerad 2012-04-20 19:23:31 i Min vardag

Halloj!

Kom precis hem till mamma efter att varit hos papi. Fick i mig en hel melon när jag kollade på en film, sjukt gott! Nu eller snart ska jag börja fixa min pizza och sätta på de jag vill att min pizza ska ha på, tror jag tar ost och skinka, vi får väll se. Ska bli gott för de va typ ett år sen jag åt pizza. :) Uppdaterar mer senare.

Min pizza ska vara hjärtformad har jag bestämmt!

Maaaaaaat

Publicerad 2012-04-19 18:17:37 i Min vardag

Hej :'), sitter och äter mat, de vanliga potatismos med köttbullar och brunsås, har precis duschat, och ska snart efter jag ätit och fixat mig åka till spånga gymnasium för att kolla runt på skolan, om jag kommer tillbaka innan 9 ska jag nog träffa Moa ett tag. hihi, btw hade nationella prov i engelska idag, försov mig så var i skolan 10 så fick göra nationella proven på eftermiddagen men de gick bra ändå.

Have2have

Publicerad 2012-04-19 12:00:00 i Inspiration

Hitta 3 par ballerina skor från www.have2have.se tänkte tipsa sidan, jätte fina skor, både högklackat och ballerina.
Allt under 300 kroner av skorna här nere.


Godnattt

Publicerad 2012-04-18 23:30:00 i Min vardag

Ska sova nu, eller iaf gå upp och lägga mig, sen smsa ett tag och sen sova hihi. Såå godnatt

HAHHAHAHAHHA! gammaaaaaaal

Min dag.. Kååå!

Publicerad 2012-04-18 22:45:35 i Min vardag

Slutade 14.30 men gick från idrotten 14.05 så tog jag 33 mot stationen, sen åkte jag till pappa och chillade, såg film och åt, vid 18.39 tog jag bussen från centrum till mamma så åt jag donken när jag kom hem, satt och kolla på tv och drog och träffa moa vid halv 8 någongång, så åkte vi till infra city och köpte blåbärs soppa, och gick runt infra ett varv, sen åkte vi hem, satt vid lekparken och snackade gamla tider när båda gick i smedby skolan sen vid halv 10 drog jag hem och nu kollar jag på bigbrother ihihihi.

Idrott

Publicerad 2012-04-18 14:30:00 i Tidinställda inlägg

Har precis haft idrott nu, gjorde inte mycket alls eftersom jag glömde mina kläder idag igen... fuck kommer få ig i idrott :/, så nu ska jag hem och chilla, äta mellis och sådär. Puss!!!

Svenska

Publicerad 2012-04-18 10:29:12 i Min vardag

sitter i skolan nu och har svenska, har läst upp lite av min berättelse nyss, hatar den den är jätte dålig. menmen, har it snart efter det här, onödigt. Sen lunch så ska jag träffa moa på lunchen, hon ska köpa energidricka och lite sånt där hiih. Såå aa, men jag uppdaterar mer senare. Kanske på lunchrasten eller något.

Godmorgiish

Publicerad 2012-04-18 08:20:00 i Min vardag

Vaknade precis, ska fixa mig nu, ta något att äta och sen dra till bussen och möte upp moa, skriver mer senare ihih.

Chill dag

Publicerad 2012-04-17 22:37:08 i Min vardag

Hejsaaan, var i skolan idag (som vanligt) hade vanlig skoldag, så hade vi so första passet, skulle läsa om nå j*vla religionen vilket inte är intressant allst för jag bryr miginte direkt så mycket om detdär, så fuskade jag lite och frågade några i klassen om hjälp på frågorna, sen när vi precsi blev klara så skulle vi läsa ännu mer, så orkade inte, så jag läste upp massa konstiga namn i relligions boken och fick skrattattacker hela tiden, iaf sen hade vi no vi skulle se naturfilm sen blev jag så j*vla trött så jag låg och sov och snackade i sömnen hihi. Orkar inte berätta om alla pass vi hade, på lunch rasten så var jag först med ronja och hellene satt och chillade, pratade och sånt, så gick Moa och Erica ändå förbi så passade på att vara med dom, dem köpte ut energi dricka till mig föratt jag itne får gå in på affären hahaha, och ni vill inte veta varför, iaf har inte gjort något olagligt, när jag kom hem drog jag till pappa så chillade jag, satt vid datan och sådär, sen kom mamma och hämta mig för vi skulle till sjukhuset med mig, har haft ont i halsen i 2 heela veckor, men de var bara en vanlig förkylning, seen när jag kom hem träffa jag moa och vi satt ute till 1, och nu sittter jag och kollar på bigbrother hiihihi.

Mitt påsklov, långt inlägg..

Publicerad 2012-04-16 14:25:43 i Min vardag

Har inte haft tid att uppdatera den här senaste veckan, pga av att jag har haft påsklov och hittat på massor av roliga saker, och hade rätt så många tidsinlägg som jag gjort några dagar innan påsklovet hehe, så ni fick iaf chansen att läsa någonting iaf, här under skriver jag mer av de som hände på lovet.  

Torsdag 6/5 : Så chillade jag när jag kom hem från skolan, sovde hos mamma, chillade med min familj, syster osv.

Fredag 7/5 : Åkte till min "fosterfamilj" var där till söndag, minns inte mycket av det vi gjorde på fredagen, har för mig att vi kollade på någon film, just kom på lite jag gjort, när jag vaknade kollade jag på life of Ryan marathon som gick på tv på mtv, j*vligt bra pogram och killen är ju sjukt snygg också. sen åkte jag till min fosterfamilj som sagt, kom dit runt 5, så åt vi middag klockan 6, vi åt kött, potatisklyftor, och sallad. Jätte gott var det, sen kollade vi på någon jesusfilm, såg 10 minuter av det, de va riktigt kass film så gick ner och kollade på let's dance istället, så var de nån ny rätt så snäll tjej som börja vid namn Emma.

Lördags 8/5: Fikade vid St:Eriksplan på något Café, beställde en chailatte som smaka sk*t, inte god alls, var typ en tepåse de man inte ska ha i chailatte, man ska ha sån där rinnande sak, iaf den var inte god alls, så gick vi runt i nån park och åkte hem efter det, till middag åt vi påskmat, åt ägg, och sånt, Sen på kvällen såg vi Niceville, riktigt bra film, tipsar den hehe.

Söndag 9/5: Var i hemmet hela dagen har jag för mig, gjorde påskgodis och sånt, men fick aldrig chansen att smaka på mitt goda konstvärk för jag var tvungen att åka hem och dom skulle stå i kylen så aa, men hoppas att alla njöt av dom, de skulle jag gjort om jag kunde. Så åkte jag till pappa och sovde där, gjort de hela veckan, soooooooft. Sen tror jag Nicole sov hos mig kommer inte riktigt ihåg.

Måndag 10/5: Vaknade hos pappa, chillade hos han och kollade på massor av olika filmer, minns inte vad jag agjort på kvällen tror jag, juste gick till affären med pappa också och handlade mat hehe, skriv i era anteckningsböcker, sen träffade jag nicole klockan 4, vi gick till affären köpte kiwi, loka och choklad, älskar loka btw, sen gick vi hem till mig, fixade mig, bytte kläder och sånt för hon ville att jag skulle följa med till flemingsberg och hämta henens kläder hon glömt hos en polare, när vi är vid stan precis kommit fram så ringer henens mamma och säger att hon är påväg till stan för att hämta henne, för nicole får egentligen inte åka till killen hon skulle hämta kläder hos, så jag och nicole bestämmer oss för att åka tillbaks till väsby för annars kommer ju hennes mamma bli sur på mig också, som hon oftast blir, och de vill man ju inte, så går hennes mamma av vid ullriksdal och hoppar på märsta tåget som vi sitter på, så är hon rätt så sur och sådär , sen går vi hem och när jag står vid dörren märker jag att de står en burk/ rätt så stor på lappen stog det "kanske dina döttrar gillar godi /karina" eller va hon hette, gulligt av henne. lådan var full med gottgott godis. På kvällen chillade jag bara.

Tisdag 11/5:
Chillade med nicole, minns inte mycket av det vi gjorde, har för mig att jag sovde hos nicole...

Onsdag 12/5: Vaknade hos nicole, gick ut med hennes hund och henne,

Torsdag 13/5: Var med nicole, vi var på tivoli i väsby och åkte lite olika saker, fanns 2 skitsnygga killar som jobbade waaaaa, ena brunett andra blondin, verkligen min smak. Fick migrän av karussellerna, sen vid 8 kom linn och vi var med henne ett tag, åkte karuseller och fick åka gratis några gånger också soooft, sen när nicole drog var jag med Nikki och Linn vi gick runt tivolit sen följde dom med mig hela vägen hem, gulligt av dom båda två. Sen kom jag hem 10 eller halv 11, så satt jag vid datan, snackar skype och kollade på film.

Lördag 14/5: Var med kompisar på morgonen, lanade på natten, var uppe till klockan 06.00 sen valde jag att gå och sova, var inte ens trött var skitpigg.

Söndag 15/5: Vaknade 14 kollade på filmer och var med kompisar, sen åkte jag till mamma på kvällen halv 9, när jag kom hem kollade jag på video inlägg på en hundras vi kanske ska köpa jätte sööt, sen såg jag bigbrother och Jersey Shore, somnade 1 för att jag låg och smsa med bebisen.

Måndag 16/5: Nu sitter jag och "jobbar med min berättelse i skolan" har skrivit de här inlägget i 45 minuter, svårt att komma ihåg allting när de gått en vecka sen sist jag skrev här. Och jag har ju hunnit göra en del också, har gjort mer än allt jag skrev jag gjorde, men de hade blivit säkert 3 sidorom jag skrivit allt. hehe, men ska avsluta nu för jag slutar ju om 5 minuter hehe. Byyeeeee :DDDDDDDD

Visst du att?

Publicerad 2012-04-11 19:00:00 i Min vardag

Man svettas ju hela tiden, men vet ni vart som man svettas mest?
Det får ni veta nu,

  • Tjejer svettas mest om brösten, speciellt i klyftan så ha inte push-up bhar eller för små som sitter åt. Då blir det bara värre och kan lukta riktigt mycket. Tror nog hellre att killar vill ha fräscha bröst en stora bröst. Då menar jag fejk, med inlägg osv.


    • 40% av killarna svettas mest om rövhålet medans dem andra 60% svettas mest under pungkulorna. Det finns inget att direkt göra åt det här, men man ska duscha(kroppen) en gång
      om dagen. Inte ha för tajta kalsonger/byxor. På nätterna kan man sova helt naken, så det luftigt.

Godmorgon

Publicerad 2012-04-11 13:32:37 i Min vardag

vaknade för 1 och en halv timma sen prick, nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt på facebook, ska snart fixa något att äta efter dehär inlägget, har redan bestämt vad jag ska äta, 2 bananer, yogurth och varm oboy, heheheh :D. Dagens låt kommer upp i de här inlägget också, sjukt bra har nog lyssnat på den i en halvtimma nu


Ny drog

seg dag

Publicerad 2012-04-10 19:27:02 i Min vardag

Träffade aldrig nicole som jag kanske skrev att jag skulle göra, vad vet jag? hon fick inte gå ut och jag hade inte lust, har haft så fruktansvärt ont i huvet idag, så jag har bara legat hemma i sängen och kollat film, surfat på nätet osv, såg precis 2 olika filmer, först American Pie Beta House, sen Twilight Breaking Down, båda är superduper bra, längtar sååhär mycket på att dom ska släppa ut del 2 av twilight filmen, iaf. Ska ta en huvudvärks tablett, byta byxor och dra ner till affären med pappa och köpte lite frukost tills imorn och frukt! Ilovefruit youknow.

Frågor

Publicerad 2012-04-10 15:30:00 i Tidinställda inlägg

SENASTE:

1. Dryck: Loka vatten

2. Telefonsamtalet: Nicole

3. SMS: Nicole

4. Sång du lyssnade på: Utan dina andetag (cover) Saga husberg 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Varit tillsammans med samma person två gånger: Ja

7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja

8. Varit kär: Japp

9. Förlorat någon speciell person: Ja

10. Varit deprimerad: ja

11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha ja

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Rosa

13. Grå

14. svart

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny person: Ja

16. Fått ditt hjärta krossat: Ungefär..

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Jodå

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: hm nja inte direkt

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: japp

21. Kysst en kompis: Ja

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder inte

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 1-2, adopterade från thailand :), en tjej en kille.

25. Vill du ändra ditt namn: nej faktistk inte

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg
27. Vilken tid vaknade du idag: runt 10 kanske

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: kollade film :)

29. Någonting som du längtar till: sommaren och gröna lund :)

 

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: massa massa

32. Vad lyssnar du på just nu: Musik

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: aa i skype med massa andra
34. Vad gör dig irriterad just nu: vissa killar

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Annie
37. Singel/upptagen: Singel..

38. Stjärntecken: Vattenman

39. Kille eller tjej: Tjej

40. Grundskola: Grimsta skolan

41. Gymnasie: inget än

42. Högskola: inte än

43. Hårfärg: brunt just nu

44. Långt eller kort: normalt

45. Längd: 165 cm -.-

46. Vad gillar du gällande dig själv: Mina ögon

47. Piercings: 2 i öronen haha

48. Tattoos: vill ha

49. Höger eller vänster: höger vad?

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: inte gjort än tror jag

52. Piercing: 2 i öronen
53. Tatueringen: ingen...

55. Sporten du spelade: inget
56. Husdjur: ingen :(

57. Vaccination du minns: kanske stelkrampssprutan

58. Konsert: minns inte

60. Alkohol du drack: cider

 

JUST NU:

61. Äter du: mat

62. Dricker du: loka

63. är du på väg att göra: dra ut
64. Lyssnar du på: musik

65. Väntar du på: nicole 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: absolut

67. Vill du gifta dig: jodå

68. Karriär i åtanke: vet inte

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: läppar

70. Kramar eller pussar: pussar

71. Kortare eller längre: längre

72. Yngre eller äldre: äldre

73. Romantisk eller spontan: hm romantisk

74. Snygg mage eller snygga armar: båda
75. Tatueringar eller piercingar: båda
76. Känslig eller inte: halvt känslig

77. Ragg eller förhållande: förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: inget.

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: japp

80. Gjort något sjukt spontant: ja

81. Tappat glasögon eller linser: solglasögon*

-

83. Krossat någons hjärta: mm.. men inte med vilja

84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja

85. Har du blivit arresterad: nej

86. Dissat någon: Ja

87. Gråtit när någon dött: Ja

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): nja

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: kanske

90. Mirakel: nej

91. Kärlek vid första ögonkastet: i visa lägen

92. Himlen: att man kommer dit? kankse

93. Tomten: nej

94. Att kyssas på första dejten: om man vill

95. Änglar: inte riktiga

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: nej

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: om det är äkta

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: min telefon, haha.

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: ja.

Tjena

Publicerad 2012-04-10 13:21:19 i Min vardag

Vaknade runt 11, har inte gjort mycket alls kollat runt lite på fb osv, ska snart göra lunch bacon med bruna bönor hahaha, orkar inte laga något annat så aa. Sen ska jag fixa håret, sminket och kläder och sen träffa nicole, de är så min dag kommer se ut, vet inte vad  vi hittar på dårå men antar att vi kanske åker iväg om mitt busskort funkar vilket jag hoppas att det gör!

åh neej

Publicerad 2012-04-09 23:16:39 i Min vardag

håller på att bli sjuk igen... Var sjuk i helgen också men de gick över, och tidigare idag så delade jag och nicole på en loka tror hon smittade mig, för jag har jätte ont i halsen och hostar 24/7.. jätte jobbigt är det

Sjukt glad jag blev när....

Publicerad 2012-04-09 19:39:26 i Min vardag

Måste bara berätta lite kort om dagen, vid 4kom nicole hem till mig och vi gick ner till affären, jag köpte kiwi, Loka och choklad,  sen gick vi hem till mig igen. Sminkade mig lite snabbt, bytte kläder och sånt för hon ville att jag skulle följa med till flemingsberg och hämta hennes saker hon glömt hos en kompis... Och som ni redan vet så är ju jag så himla snäll och följer med.. När vi är rätt så nära stan så ringer Nicoles mamma henne och säger att hon är påväg till stan så vi bestämmer oss för att ta tåget till Märsta så vi gör det,Nicoles mamma hoppar på tåget och åker med oss till Väsby sen ska vi ta näbussen men den skulle komma halv så vi gick. Och när jag är vid dörren märker jag att det står en burk där på lappen stod det "kanske dina barn tycker om godis /Therese" gulligt av henne men nu ska jag skynda mig ner till affären eftersom de stänger 8

TIPS

Publicerad 2012-04-09 19:00:00 i Annie tipsar

Vill du ha vitare tänder naturligt ? Då har jag ett tips ! 

Apelsiner är jättebra, det "vita" som är på insidan i skalet bleker emaljen i tänderna naturligt och du får synbart vitare tänder. Du bara drar insidan av skalet på tänderna och så får du resultat, det är smart billigt och skadar inte tänderna.
Lätt värt att prova !

Lyxfällan

Publicerad 2012-04-09 13:52:43 i Min vardag

Tjaah hur mår ni? Själv mår jag helt okej, bara lite ont i huvet annars är det toppen. Ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på lyxfällan nu, eftersom det inte finns något annat att kolla på. Ska snart lägga mig i ett varmt bad och ha ljus tända, efter det gå till affären med pappa, funderar på att köpa mashmellows så jag kan grilla dom lite, lie frukt, glass och godis, blev jätte sugen på milkshake..... Kanske redan skrivit det lite tidigare, kommer faktiskt inte ihåg... Dethär programmet slutar iallafall klockan två så tänkte hoppa in i duschen då... Aka tycker jag skrivit för mycket nu hehe hejdååååå

Snabba cash

Publicerad 2012-04-09 11:24:18 i Min vardag

Tjenare alla glada och mindre glada läsare! Vaknade för kanske 30minuter sen, nu ligger jag i sängen och kollar på snabba cash med pappa riktigt bra film, i helgen gav jag inte filmen en chans iallafall. Mobilbloggning är de här,ska snart äta frukost, ta ett bad och fråga någon kompis om den vill följa med till affären och köpa lite godis, glass och frukt så jag kan göra milkshake hihi, men ska fortsätta se på filmen nu så vi hörs senare, by

Iphone skal by Fokiwa.se

Publicerad 2012-04-08 19:40:00 i Min vardag

Hittade precis världens snyggaste skal till iphone (jag har ingen iphone, men jag kan väll tipsa er!)
Finns olika modeller av din här, här är bara 5 stycka snygga, dock finns de mer. Ganska dyra är dom också menmen.
hade köpt någon av dom här, jätte fina allihoppa!!

lite om mig

Publicerad 2012-04-08 15:00:00 i Min vardag

Ditt fullständiga namn? Annie Linn Jennifer Hammarström
Hur Lång är du?
1,64
Ögonfärg? Blå

Spelar du något instrument? Njeee ;)
Dina första tankar när du vaknar? Sova eller duscha

Vart befinner du dig just nu? Mitt rum :D

Biter du på naglarna? Jao :/
Vad har du för färg på din tröja? Grå
Har du några husdjur? Haft :)
Är du singel?
jorå
Vem är snyggasst? hehe det du ;P
Vad vill du ha just nu? En hundvalp (helt rottweiler eller fransk bulldog)
Rädd för? små kryp, kossor och getingar
McDonalds eller Burgerking? burgerking
Sjunger du? Njee, eller asså på musiken, men inte fritiden
Vad har du för skostorlek? 38

Vill du gifta dig? Jaoo

Kommer du överens med dina föräldrar? Jarrå, eller ibland inte
din hårfärg? brunett
Vad ska du göra i morgon? åka till pappa och träffa en kompis, Sova hos han oxåå :DD

Vill du ha fler läsare?

Publicerad 2012-04-08 12:08:07 i Min vardag

ANMÄL DIG HÄR !
Garanterat fler läsare, jag har fått över 600 unika läsare tack vare Bloggtrafik. Så anmäl dig & få många fler läsare redan idag !
Det är enkelt & gratis, det tar inte lång tid och du har någonting att göra när du har tråkigt !

Godmorgon

Publicerad 2012-04-08 10:00:00 i Tidinställda inlägg

Vaknade precis tror jag eftersom de här är ett tidinställt inlägg, men iaf, om jag nu är vaken vilket jag förmodligen är för att klockan är 10 och man får inte sova längre än 10 vilket jag tycker är dålig... Iaf så ska jag snart duscha och fräsha till mig, sen fixa afrot (hehe nej men fixa håret) sen äta frukost. Så ni får ha de så bra. Puss
hitta en gammal bild på mig, bjuuuder

Niceville

Publicerad 2012-04-07 22:49:05 i Min vardag

Såg en rätt så bra film för kanske 20 minuter sen som hette niceville, jag och Filippa hade gått och köpt Ben&jerrys som vi skulle dela på. Sen såg vi filmen tillsammans med några till. Fick precis massage av Johannes också, as skönt. Nu sitter jag framför datan och bloggar, leter nyttig som äter äpple och dricker vatten. Men ska snart krypa ner i sängen, måste bara kolla runt på fb en snabbis. Hihi. Men jag skriver imorn

Fosterfamilj"

Publicerad 2012-04-07 17:32:48 i Min vardag

Hejsan haft fullt upp igår så kunde inte blogga nånting, iaf så kom jag hit runt 5 igår, så åt jag mat, åt nå kött eller va de va med potatisklyftor och sallad riktigt gott, sen på kvällen skulle vi se nån jesus film riktig dålig, tröttnade efter 10 minuter hehe. Så gick ner och kollade på let's dance, så va de någon kille som va med där som påminde mig om jesus haha. Sen gick jag och la mig 11 och somnade typ halv 12 sen när jag vakna dagen efter (idag) märkte jag att jag smsat i sömnen som jag alltid gör. Idag har jag varit vid St:eriksplan och fikat på något café, beställde en chailatte och den var jätte äcklig, dom hade använt te påse och de ska man inte man ska använda nån rinnande grej, betalade 40 kr för en äcklig dricka.. iaf ska snart äta om cirka 1 timma då ska vi äta påskmat. Sen ikväll ska jag duscha också, kolla niceville och sen sova. Ska hem imorn också soooft. Hem till pappa hihi.
Men nu börjar de här inlägget bli lite långt och tråkigt så jag skriver nog imorn när jag kommer hem om jag har tid. Puss

Länkbyte

Publicerad 2012-04-06 13:20:10 i Länkbyte


Kör ett länkbyte med dom här, dom gjorde sin blogg för några dagar sen och vill ha lite nya bloggläsare, så jag bestämde mig föratt vara snäll mot dom och dela med mig av mina läsare, tycker ni ska göra samma sak (om ni vill) för att vara riktigt snälla mot dom. Så tryck på den här länken eller bilden. H Ä R

Godmorgon

Publicerad 2012-04-06 12:00:00 i Min vardag

Nu är jag säkert vaken, de här inlägget är tidinställt, men om jag inte är vaken och ligger och sover så skriver jag när jag vaknar. Haha ^^

Långfredag

Publicerad 2012-04-06 11:15:09 i Min vardag

hejsan bloggläsare, vaknade för 1 timma sen ungefär hoppade in i duschen och nu har jag precis gjort frukost,
vattenmelon skivor, en buegett, en skål me filk och flingor och lite juice, kollar även på Life Of Ryan Marathon, riktigt bra pogram som går på Mtv right now. Ska typ till sjukhuset när mamma kommer hem och undersöka mig. Men jag skriver mer senare.

Big brother

Publicerad 2012-04-05 22:17:54 i Min vardag

Ovanligt att jag kollar på bigbrother ellerhur? Sitter i soffan jätte bekvämt och kollar på ett väldigt bra program som säkert någon av mina läsare sätt, framför mig har jag (förutom tvn:) en talrik med vattenmelon, juice och lite godis. Ska snart ta en cigg till nästa reklam, inte så bra menmen.

bild lånad från google

kvällsfika"

Publicerad 2012-04-05 21:04:37 i Min vardag

sitter och kollar på sommaren med göran nu och äter "kvällsfika" vattenmelon mmm och annanas med kokonöts juice.. Sjukt gott

Grillar mashmellows

Publicerad 2012-04-05 19:18:23 i Min vardag

Sitter och grillar mashmellows, framför ett ljus. Gott blir det iaf, fast nu tog dom 4 sista slut. :')

en jätte dålig bild, man ser knappt själva ljuset plus att min hnd ser jätte vit ut.

Glad chey

Publicerad 2012-04-05 19:07:04 i Min vardag

kollar på bigbrother 24/7 just nu, mamma åkte iväg för kanske 30 minuter sen, och nu när hon kom hem, hade hon köpt vatten melon, godis och juice till mig, bara att jag och hon ska dela på godispåsen, sen ska vi äta min favorit mat också, pasta med majs, bacon,paprika och ärtor men en sås, såhäär gott. Men nu ska jag kolla vidare, skriva ett tidinställt inlägg och chilla lite. Puss

hoppar in i duschen nu

Publicerad 2012-04-05 16:17:47 i Min vardag

tänkte hoppa in i duschen nu, sölat hela dan och de kommer jag fortsätta med, men som sagt ska duscha nu,
skriver nog mer senare.

Sjuk

Publicerad 2012-04-05 14:32:25 i Min vardag

Hejsan, varit hemma från skolan idag, blivit sjuk, tror de var linn som smittade mig igår när vi delade på en cigg,så imorn eller idag ska jag till läkaren och kolla om de är en vanlig förskylning eller om det är en influensa, för jag har ont i hela kroppen, huvudet, halsen, armarna,  benen och jag är hur lat som helst. Plus att jag inte orkar äta mat alls, har nog inte ätit mat sen måndags kanske. Kunde inte sova inatt knappt, vaknade upp 3 gånger kanske och behövde dricka vatten för jag kände mig så torr i munnen vilket jag fortfarande är, måste dricka vatten hela tiden annars känns de obehagligt. Men nu skajag kolla på efterlyst på datorn och så.

Nu ska jag sova

Publicerad 2012-04-05 01:00:00 i Min vardag

Ha de bra, sov så gott bloggläsare, Btw de här inlägget är tidsinställt, så skriver när jag vaknar om jag inte gör ett tidinställt tidiställtinlägg där också. Vi får se hur de blir med det.

min bebis på bilden ihih

Kom precis hem

Publicerad 2012-04-04 15:08:46 i Min vardag

Varit i skolan idag (som vanligt) imorn är det sista dagen sen har jag lov, känns skönt, men ska bort i helgen till mig "fosterfamilj" fredag till söndag, sen från söndag till torsdag ska jag vara hos pappa så de blir rätt så najst ändå. Men nu sitter jag och väntar på att sophie ska komma, hennes buss är här kvart över, så ska nog gå ut och prata med henne ett tag, kanske vara med henne också, vet faktist inte. Börjar bli riktigt hungrig också så ska förbi ica tror jag och köpa något att äta hähä. Men nu ska jag ladda ner någon film tror jag, så ni får ha de så bra medans.


Godmorgon

Publicerad 2012-04-04 08:20:00 i Min vardag

Godmorgon sunshines, hur mår ni idag? själv mår jag sådär, lite ont i huvet och mens värk men annars mår jag toppen, vaknade precis och ska snart börja fixa mig har ju lixom bara 20 minuter på mig sen måste jag börja gå till bussen får ju inte missa den, så jag skriver mer när jag kommer till skolan. Ni får klara er utan mig ett tag puss.

Big brother

Publicerad 2012-04-03 22:00:00 i Min vardag

Sitter och kollar på bigbrother nu, har chipspåsen i handen och en kopp te, mys. Ska nog inte se hela pogrammet måste sova tidigare idag eftersom jag nästan alltid nuförtiden kommer försent till skolan eller nästan missar busse, och jag går ju lixom i 9an så får inte missa något pass i skolan. Btw ska snart göra pannkakor tror jag, blev skitsugen på de så gör väl de nångång i reklamen heheh.

Valde ut 3 frågor frågestunden

Publicerad 2012-04-03 21:00:00 i Min vardag

Anonym

Får du månadspeng? isåfall hur mycket?

välj en:
foki/kissie/kenza
ulrik munther/justin bieber
Choklad/lakri

Svar: Ja jag får månadspeng, jag får mellan 500-800

Foki/kissie/kenza: Foki ofc
Ulrik munther/justin bieber: Ulrik munther
Choklad/lakrits: Choklad
Elsa

Vilken fin blogg du har,

1. Hur gammal är du?
2. Vad brukar du göra på fridtiden och vilka umgås du med?
3. Var bor du?

Svar: åh tack så mycket,
1. 16
2. jag brukar vara med min familj, mina vänner. de skifftar, men oftast Sara eller Nicole.
3. Jag bor i upplands väsby, en förort till stockholm!


 


Isabella

Hur gammal är du?
Vilket år är du född?
Favorit färg?
Favorit mat?

Svaren:

1. Jag är 16
2. Född 1996-01-28
3. Har rätt så många favoritfärger, mintgrön, ljus rosa , ljusblå och svart.
4. Där har jag också ganska många favoriträtter, men mina absoluta favoriträtter är Sushi, Burgerking och tacos.

Hoppas ni blev nöjda på svaren ni fick. Dock var det inte många frågor, men de är ju lixom min första gång också. (hähä)

Kort inlägg, men också rätt så viktigt

Publicerad 2012-04-03 20:05:58 i Min vardag

Tycker ni ska kommentera mera, roligare då, ställ lite frågor så jag har något att svara på och skriva ut i bloggen, lite roligare inlägg kommer upp då ellerhur? så skriv kommentarer, inge roligt att blogga när man inte får sånna där :P

Kjelles smakresa i Asien

Publicerad 2012-04-03 19:55:30 i Min vardag

sitter och kollar på Kjelles smakresa i Asien, ganska intressant pogram, vill ju själv åka dit. Fast inte smakresa förståss utan sola och bada, shoppa osv. Skulle varit sjukt najs. Men ska kolla vidare, skriver senare.

tänk er, ligga på den här stranden, sola lite och ta ett dopp i vattnet. sjukt najs. Vill ha sommar....

Sjuk

Publicerad 2012-04-03 16:15:58 i Min vardag

Var hemma från skolan idag, gick från skolan vid 12.00 så kom jag hem 12.40 eller något sånt där, så tog jag ett varmt bad, och kollat på massor av olika filmer. var förbi ica nyss med sophie och köpte 3 energidrickor och en choklad, har hört att choklad ska hjälpa mot mensvärk men hitills har de inte hjälp någonting. Samma sak med en flaska med varmtvatten på magen, ingenting hjälper. Sitter och kollar på Abduction, riktigt bra film. Men nu ska jag kolla vidare. Skriver nog senare. om jag orkar
Btw om ni har något bra tips om att mensvärken ska "lindra" kan ni väl slänga in en kommentar för har inge huvudvärks tabletter.

Pretty little liars

Publicerad 2012-04-01 13:46:26 i Min vardag

vaknade klockan 11 idag, legat och dragit mig till 13.00 sen hoppa jag in i duschen. Nu sitter jag och kollar på Pretty little liars, en serie på 3an tror jag :P. Idag blir en sån där chilldag där jag inte orkar göra någonting alls. Ska bara vara hemma och sen dra till affären snabbt med mamma. Ska köpa ben&jerrys. Men nu ska jag kolla vidare. Puss

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela