JAG ÄR BÄÄÄÄST

Döööö

Publicerad 2012-03-30 20:41:15 i Min vardag

Fett arg jag är, satt och vänta på att få sola solarium i 2 timmar. Jag gick in med min syster i solariumet för att hålla henne sälskap. Sen när jag gick ut för att lägga in pengar så kommer det fram en utländsk tjej och säger åt mig att det är hennes tur att sola, hon hade väntat där i högst 20 minuter för hon var inte där innan vi gick in. Och jag var tvungen att låta äcklet sola fastän jag väntat 7 gånger längre än henne. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖö

Frågestund!

Publicerad 2012-03-28 16:40:34 i Min vardag

eftersom jag inte har något att skriva om så tänkte jag ha en frågestund istället. Så fråga på. Svarar på allt.
Svarar på alla frågorna när det är tillräckligt många frågar! Puss.

no

Publicerad 2012-03-27 10:30:00 i Min vardag

sitter på no:n nu och "jobbar" med en allergi jag ska skriva om, (glutenintolerant) iaf så blir jag övervakad vilket är j***vligt jobbigt.

tjoo

Publicerad 2012-03-25 21:31:59 i Min vardag

Kom hem för en halvtimma sen, kolla jag satt på bussen sen kom de några ungdommar som satte sig längst bak i bussen, dom kalla mig fjortis, och jag är liksom osminkad och allt dedär. Är inte ens fjortis, klär mig inte ens som en, sminkar mig inte heller som en, fattar inte att jag blir kallad fjortis för de, plus jag är 16, inte för att fjortis har någon speciell siffra menmen. Iallafall fick jag nyss höra att mamma har gått och köpt ny mobil, (samsung galaxy s2) och en ipad. Fett me najs. Väntar på tvn nu eftersom mamma skulle sitta och kolla på sitt pogram till 21.45, får ju inte missa bigbrother men har ju redan missat 45 minuter :/. Gu va jag babblar. hejs

natti

Publicerad 2012-03-25 01:37:17 i Min vardag

Nicole drog precis pga huvudvärk och eftersom jag bara hade iprem med 650 mg eller vafan de var så kunde hon inte ta den, så hon ville dra hem och då sa hennes syster att de var bäst att hon gick hem nu, så hon gick precis hem, tycker synd om henne faktiskt, jag hade inte heller orkat de, plus hon går hem nu och klockan är lixom halv 2, mörk och läskigt att gå hem. Men hoppas att hon överlever, hade precis laddat ner en film (även fast de är olagligt) , så jag och nicole kunde se på, så skulle vi poppa popcorn och snacka hela natten men så blev de tyvär inte :/. Plus jag måste sova ensam inatt. Taskigt :/

Aja jag överlever, nu ska jag starta filmen, She's the man, riktigt bra film om jag får säga de själv. Ni som läser de här inlägget nu har säkert redan sett den, men ni som inte har tipsar jag er om att se den här filmen, den är riktigt j*vla bra. :') . Kolla trailern på youtube  genom att söka på she's the man. Puss och godnatt sötisar!

Hos pappa

Publicerad 2012-03-24 16:10:56 i Min vardag

hejsan, ligger i sängen och kollar runt lite på internet, är med nicole också men hon snackar i telefon med jessica. var nyss på sigma och köpte glass, käkat 2 glassar nu hähä. Vadå tjock?
skriver senare

Måste ha, dröm outfit

Publicerad 2012-03-22 20:33:47 i Inspiration

Tittade precis på ginatricot's hemsida, igen.. Här är
dagens dröm outfit som jag skulle kunna ha på mig just nu. Skorna
lite längre ner är inte från ginatricot utan från Nelly.com


Cissi Jacket
den här jätte fina jackan kommer nämligen från ginatricot, och kostar 499:- inte så farligt
för en sån här fin jacka som den här över. Plus att den går att använda
till vad som helst. Som tillexempel ett par höga klackskor med nitar, ett par svara leggings och en vit blus eller ett vitt linne. Hur fint som helst.


Elit top
Under jackan över skulle man kunna ha det här fina linnet från gina tricot också, kostar
199:- Och ja älskar den, måste verkligen köpa den imorn.


Isabella white destroy 399:-
Älskar dom här byxorna, med massor av hål i och även nitar vid fickorna. Hade sånna här
byxor förut (har fortfarande kvar) men dom är tyvär för små nu. Så ska passa på att köpa dom här nån dag under veckan. Hursomhelst är dom hur snygga som helst.


JEFFREY CAMPBELL / SPIKE
Gaaash jag älskar bara dom  här skorna från Nelly.com, länk till dom här skorna finns längst upp i inlägget. Iaf
dom här skorna kommer som sagt från Nelly.com och kostar 1895:- kanske lite för dyrt, men dom är väärt det
jag dödar för dom här skorna. Och dom passar bra till min dröm outfit, eller en svart skinnjacka/ ljusblå jeans jacka. Hur snyggt som helst. 13 cm klack, platåhöjd 5 cm.

Salt&vinäger chips

Publicerad 2012-03-21 21:39:49 i Min vardag

Hejsan sitter och kollar på 3an just nu och är inne på facebook. Väntar på att bigbrother ska börja, om ungefär 20 minuter. Sitter föberädd framför tvn med min salt&vinäger chips påse och en vitamin well. Har letat efter min nyckel i 1 timma. Den är s p å r l ö s t.
bye

sol utomhus

Publicerad 2012-03-21 12:13:37 i Min vardag

hejsan sverige! sitter ute i solen med en äppel juice i min hand, är i skolan också. Sjukt varmt de är ute, och hari ngenting att berätta. Har iaf två pass kvar, matte och idrott, ska satsa allt på idrotten, för idag ska jag vara med, första gången på typ 4-5 månader :$. Så måste vara med på alla passen resten av skolan, till sommarlov annars kan jag förlora mitt betyd i idrotten och de vill jag inte. Plus att de är ju ganska lätt att få betyg i idrott. man behöver ju lixom bara vara med och göra det man ska göra. Börjar om 25 minuter, så ska chilla nu fram tills dess. Skriver nog lite senare under dagen. När jag kommer hem från skolan. Puss

Ego bilder

Publicerad 2012-03-18 21:08:52 i Min vardag

Hej sitter framför tvn och kollar på bigbrother som precis har börjat. Idag har jag bara chillat. har inte gjort något speciellt alls.
Bjuder på några ego bilder jag tog nyss, vissa ser förjävliga ut medans några ser bra ut.





Kinesiska

Publicerad 2012-03-17 19:25:18 i Min vardag

Trodde seriöst jag kunde kinesiska förnst mamma sa att de inte var kinesiska.

Nelly.com - toppar

Publicerad 2012-03-17 12:00:00 i Inspiration


279:-

259:-

kollat runt på nelly.com och hittade dom här superfina topparna, måste köpas när jag fått mina pengar asso.

Skype

Publicerad 2012-03-14 22:47:39 i Min vardag

Sitter i skype med Sebbe, My, Bella och Marcus och micke har typ snackat med dom kanske 5-6 timmar. sen snackade jag med jens rasmus oskar och någon random till haha. Så har vi typ spelat habbo alla 7 tror jag det var, hahahha mobbat? jaaaa

bjuder på en bild som sophie tog för inte sålänge sen

Vinterdag och nationella prov

Publicerad 2012-03-14 14:26:00 i Min vardag

hejsan, vaknade klockan 8.10 idag, fixade mig osv, drog till bussen. Och när jag var framme i skolan fick jag reda på att vi skulle ha nationella prov i No, ingen hade påmint mig eller nånting så aa. men det gick bra, svarade på exakt allting, jätte lätt tyckte jag att vissa saker var. Sen efter det runt 11 så åt jag mellis sen hade jag tydligen "vinterdag" då vi skulle gå promenad med klassen till norrviken tror jag det var, så satt vi där vid vattnet och käkade jätte äcklig lunch, korv med bröd, och jag frös jätte mycket, dehär var verkligen en misslyckad dag. Sen skulle vi gå tillbaks de tog typ en halv timma, men vi fick iaf sluta tidigare vilket jag tycker vi förtjänar. Kom precis hem från skolan och ica i sigma, var där med sophie en snabbis. Men iaf så kom jag hem nu, ska typ chilla lite med livet innan jag går och träffar upp sophie.

Godmorgon

Publicerad 2012-03-14 08:22:42 i Min vardag

vaknade för 5 minuter sen, nu sitter jag och fixar mig. Ska dra om 10 minuter. Fan vad jag är sur, alla 8or får sovmorgon till halv 11 bara för jag har något prov :SSS
jajaja.. :O

sista passet

Publicerad 2012-03-12 13:58:00 i Min vardag

har precis ätit mellis, en macka, en banan och en risifrutti hihi, nu sitter jag på svenskan och bloggar, spelar ett spel på facebook och skriver en berättelse. Slutar om 30 minuter då tar jag 536 mot centrum byter till bussen mot sigma sen eftersom jag sover hos pappa denhär veckan, ska nog förbi mamma en snabb sväng, och hämta en tjocktröja och min skinnjacka eftersom att det är riktigt varmt ute nu, och jag orkar inte gå med jackan jag har nu i hela veckan. Såå aa. men nu ska jag fortsätta jobba vidare osv. Skriver när jag kommer hem.

asså omg kolla apan, ska köpa en sån när jag flyttat till usa (hihihi)

Godmorgon

Publicerad 2012-03-12 10:30:19 i Min vardag

Sitter i skolan nu och "jobbar" med so, ska skriva en sida om new york, los angeles och något till stad i usa. Får se hur det går, iaf så har jag engelska snart, sen matte och svenska. Sen slutar jag. Ska kanske träffa några kompisar efter skolan, vet inte än.

Btw, kommentera mera, ställ frågor osv så svarar jag på frågorna i ett inlägg :)

Ulrik Munther

Publicerad 2012-03-11 17:00:25 i Min vardag

hejsaaan, varit i täby C sen 1, kom hem kanske 3, skulle åkt till stan men orkade inte så det blev täby centrum.
När jag och anneli kom dit hade vi ingen aning om att det skulle vara massor av uppträdanden, molly sanden var där såg henne lite, sen någon random brud, dead by april och Ulrik Munther, han var sjuuukt snygg i real life omgg, jaag döör. Sen lyssna vi på hans låt, tog bilder osv. Efter det skulle dead by april komma men vi lyssnade aldrig på han. Vi gick till hollister istället där jag köpte en body lotion (stavning?) den luktade sjuuukt gott. Sen ett par örhängen från ur&penn :). Låten han sjöng finns här under om ni vill lyssna :)

Right now

Publicerad 2012-03-09 21:00:00 i Min vardag

Ligger i soffan och kollar på bigbrother nu som vanligt dårå
Har ni någon favorit i Bigbrother?
Min är iaf hanna widerstedt haha hon är sååhär rolig

Dom som kan räkna vet att sex inte kommer först

Publicerad 2012-03-08 18:51:45 i Min vardag

Hejsan, kom precis hem från pappa så nu sitter jag och äter min 11 pannkaka, känner mej som en tjockis. men jag har faktist inte ätit något idag så daah. haha nej jag skoja men iaf ska snart snacka skype med my och någon random (hehe) Ska nog se en serie snart också (svtplay, hähäh) :DDDD
Vad har ni själva gjort idaaag? :)

bjuder på en bild hähä (profilbild på fb) :DD

12.03

Publicerad 2012-03-08 12:05:35 i Min vardag

hejsan sitter och kollar runt på Nelly.com , hittade precis ett par skor som tydligen hette Annie.
Fint namn och skorna var ganska snygga också. (skorna finns i olika färger som Svart & typ Rosa eller något, inte direkt rosa, vet inte vad färgen heter men dom kostar iaf 379 + frakt! :)

letar efter ett par nya skor jag månste köpa till sommaren, antingen kilklack, ballerina (leopard) eller converse. :)
lägger upp bilder senare om jag hittar några fina skor som jag kanske ska köpa :)

Nelly.com

Publicerad 2012-03-06 18:00:00 i Inspiration


älskar nelly.com' s kläder sååhär snygga, ska nog köpa shorts klänningen och skorna.

hejsan

Publicerad 2012-03-06 11:23:24 i Min vardag

har precis haft lunch, och efter det här har jag bild, högläsning och idrott sen slutar jag.
Är sjuuuukt trött. Juste hade tidinställt massa inlägg till idag men 2 av dom har inte kommit upp knas.
Men nu ska jag kolla min fb lite snabbt och läsa 3 bloggar. Skriver senare

bjduer på gammal bild

Dagens låt

Publicerad 2012-03-05 17:00:00 i Min vardag


Dagens låt blir Avicii- Malo
Den är så sjuuukt bra, lyssna!

Måndag 5/3 2012

Publicerad 2012-03-05 12:37:17 i Min vardag

hej, sitter i skolan nu. Börjar om 4 minuter, men tänkte skriva ett snabbt och kort inlägg om att mina ögon rinner och de ser ut som jag whinar men det gör jag inte, och alla tror att jag gråter fast det gör jagi nte heller, och mitt öga svider osv hahahhaha.... ointressant

skolan

Publicerad 2012-03-05 12:09:11 i Min vardag

Hejsan alla söta bloggläsare, nu sitter jag i skolan och har precis ätit lunch, pasta med skinksås, känns som vi ätit det hur mycket som helst den senaste tiden. Iaf så tänkte jag fixa massor av tidinställda inlägg idag och till i veckan så min blogg inte blir så tråkig. för jag har märkt att fast än jag inte bloggat dom senaste dagarna så har jag ändå haft kvar mina bloggläsare!

Men nu ska jag fixa lite fashions (kanske) dagens låt, inspiration och lite annat, ni kan själva komma med förslag om vad ni vill läsa om i min blogg! puss

Shottas

Publicerad 2012-03-04 16:53:40 i Min vardag


sitter och kollar på den här filmen nu som Kymani Marley är med i, Bob marleys son om ni inte visste!
men ska fortsätta kolla nu

Godmorgon

Publicerad 2012-03-04 12:05:26 i Min vardag

Vaknade för en halvtimma sen, sitter vid datan nu och kollar runt på facebook, och läser bloggar.
ska snart äta, för idag finns det ju mer saker att välja mellan som jag kan äta till frukost.
Somde 2 igår natt väldigt sent om jag får säga det själv.
skriver mer senare ska se klart på trassel som går på tv nu heheh

RmM

Publicerad 2012-03-03 20:00:00 i Musik


sitter och kollar på Random making Movies, tipsar det, dom är skitroliga. kolla bara på det här videoinlägget HAHAHA!

FÖRLÅÅT

Publicerad 2012-03-03 17:06:37 i Min vardag

vaknade klockan 1 idag, kollade på Best of just for laughs tycker  ni ska kolla på det, skrattade skit mycket, och ni kommer säkert skratta lika mycket som jag, tryck på länken. Iaf så åkte jag, mamma och kevin till stationen för att hämta upp molly, vi åkte till lidl och handlade och sen till ica i infra för att storhandla. kom precis tillbaks och nu sitter jag och kollar på fortsättningen av Best of just for laughs!

Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp den senaste tiden, men det kommer säkert upp 1-2 inlägg idag. Ska bara stanna hemma idag.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela