JAG ÄR BÄÄÄÄST

Hollister

Publicerad 2012-08-30 00:19:03 i Min vardag

Helt seriöst jag är döö kär i den här jackan från hollister, och nu är de 78% rea på den också, måste köpa den såfort jag kommer till mamma så får hon köpa den åt mig.. Lite synd att den inte finns i svart eftersom vit & rosa blir lättare ner smutsade och de är inte så roligt..
Men den var snygg som fan iaf, eller vad tycker ni?

skooolan

Publicerad 2012-08-28 13:21:03 i Min vardag

skulle egentligen haft sovmorgon men nej TYDLIGEN inte, så var tvungen att vakna 8.30 och sen gå till bussen 565 till sergels torg, sen byta till tåg mot bålsta fast jag gick av vid spånga sen tog jag bussen till spånga gymnasium, började 10.50 så hade jag matte till 12.10 efter de lunch och nu har jag håltimme, sitta vid datorn, efter de har jag estetisk verksamhet, börjar 13.55 så slutar 14.55.. Har rast nu igeeen.. Ska gå till djuren..

Lunch

Publicerad 2012-08-24 12:30:00 i Min vardag

Har lunch nu och ska ner till matsalen och ta något att äta, sen slutar väl jag.. Eller nej, kom på att jag har samtal buuhu,seeen slutar jag iaf.. Fortsätt ha en Toppeen daag..

Godmorgon, tidinställt

Publicerad 2012-08-24 07:50:00 i Min vardag

Godmorgon bloggish, vaknade nyss.. Ska ta något och äta sen fixa mig, sen dra till min skolskjuts jag åker med varje morgon nuförtiden, anledningen till de är för att jag inte orkar åka in komenalt så tidigt. Och jag börjar typ 9 idag.. Menmen ska väl börja fixa mig nu, kommer väl upp ett till tidinställt inlägg idag senare, puss.
 

andra/tredje dagen avklarad

Publicerad 2012-08-23 21:27:30 i Min vardag

Hejsan hejsan ligger i sängen nu och ska starta andra avenyn när som helst, idag har jag varit i skolan, vi började 10 och slutade 1, vi bowlade i sundbyberg med klassen och först ville jag inte vara med för jag tycker jag är dålig, men sen var jag med ändå och jag kom på andraa plats..

Sen åkte vi tillbaks till skolan och jag åt skol lunchen, köttbullar, potatis och sallad, vet ni vad? Min skola har bästa lunchen i stockholm, dom har tydligen vunnit över de. just saying..

Menmen nu ska jag ta en cigg sen krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn höhö. Heråå

Första dagen i ..

Publicerad 2012-08-22 15:47:34 i Min vardag

Första dagen i skolan var helt okej, vi började klockan 10 och slutade efter lunch vid 12... Sökte ju till spånga gymnasium och de va mitt första val och kom in, så fick se djuren på skolan igen.. Kom precis hem varit i stan ett tag med moa och elias, men elias försvann så jag och moa drog till väsby, kom in för dörren för kanske 20 minuter sen.. Och har precis kokt pasta och gorgonsålasås så sitter och äter de nu, så sjukt gott.. Menmen.. Har skola imorn också men då slutar jag 1 och börjar 10 eller 9, ska bowla med klassen så de är najs också..

Bild på min yngsta syster, så söt

Påväg till pappa

Publicerad 2012-08-21 14:04:00 i Min vardag

Igår var jag med amanda vi skulle köpa pizza men närvi kommer fram är pizzerianstäng, så vi bestämmer att beställa pizza och de gick tydligen inte heller, båda två var sura så vi bestämde oss för att gå till burgerking och äta, de var iaf öppet, båda köpte en meny för 35kr, de ingick mellan cola, pommes och en cheeseburgare,så köpte jagen 5kr glass också, sen gick vi hem till mig, och amanda sovde över i smyg, min mamma fick inte reda på något höhö.

Idag vakna jag 10 över att amanda kom ini mitt sovrum och ba hanna har gjort frukost tillmig, jag ba vad gjorde hon? Hon ba
Mackom, fil, te och stekt ägg typ.. Jag ba de brukar hon göra till mig ckså.. Amanda gick hem typ halv 12, hon skulle till centrum och köpa kläder, så nuär jag forever alone, ska snart dra till bussen.. Eller den går om 10 minuter, annars får jag fan försöka hinna med 14.30 bussen men ska springa nu tror jag.. Pusshej

The voice

Publicerad 2012-08-19 17:48:27 i Min vardag

Sovde hos andreas Fredag till Lördag, vi gjorde inge speciellt.. Sen lördag vid ungefär 7 drog jag till the voice,kungsträdgården. träffade amanda och moa, så stog vi vid scenen de va proppfullt med folk och de gick typ inte att gå, så träffa jag massa kompisar därifrån, jessica & ella, sophie, jessika, kim osvosv.. Sen drog vi vid 20 över 12och var hemma 1, har inget att skriva om, bara säga att dagen igår va as najs, bortsätt från förkylningen, hör avmig mer sen, haree

Sjuuuk

Publicerad 2012-08-17 02:49:44 i Min vardag

Hejsan bloggen, sitter och kollar på andra avenyn med en varm oboy i handen, ska gå och lägga mig strax för jag har migrän, plus jag har såå jävla ont i halsen..

Igår sovde jag och moa med moa och amanda, vi kollade på en tjejfilm som hette typ dramaqueen, jag moa, amanda och albin, den va feett bra.. Sen vakna vi alla typ halv 9 för dom borrade i taket, fett jobbigt, så somna vi om och sen vakna vi halv 12.. Hade inge ont i halsen då, så drog jag till mamma fixade iordning mig och sen drog och träffade andreas, så var vi hemma hos han i typ 2 timmar, sen tog jag tåget mot stan, så kom 2 killar fram till mig och frågade varför jag såg så ledsen ut, sen jag bah jag är inte ledsen, så gick dom iväg sen kom dom tillbaks och fråga om jag kunde ta några bilder på dom, så tog jag massa bilder, sen ena killen bah hur gammal är du föresten? den andra bara hon är 13, jag bah nej jag är 16, han bah fan va snygg du var..

Sen när jag hoppat på tåget mötte jag Moa och amanda vid plattan, så åt vi på donken sen köpte vi present till en annan amanda, så åkte vi till medborgarplatsen och lämnade presenterna till henne. Sen drog vi till ung08, lika mycket folk där som vanligt.. Sen åkte vi hem med tåget 23.20 så var hemma klockan 12. Moa har typ smittat mig eftersom vi sovde i samma säng och nu har jag jätte ont i halsen blablabla..

Men ska starta andra avenyn nu sen efter den ska jag sova antagligen, ska upp tidigt imorn för jag ska träffa andreas, kanske ska sova hos han, sen ska jag försöka dra med han till stan och träffa amanda, moa och nikitaaa. Så ajaa hejdåå

seg dag

Publicerad 2012-08-14 23:11:00 i Min vardag

Dagen starta helt okej eftersom jag dygna och va helt hyperaktiv, eller va de heter, jag moa och albin drog till stan chillade där ett bra tag, sen kom amanda till stan då drog jag moa och amanda till ung08 och träffa på massor av folk, halva väsby var där.. Sen träffa jag kim och stefan haha, och mikaela sen lyssna vi på musik vid scenen med säkert 500+ andra personer, de va typ fullproppat, sen drog vi hem.. Kom hem nyss och nu känner jag mig jätte seg.. Ska sova snart ska bara se några avsnitt av andra avenyn sen blir de att sova tidigt eftersom hela mitt huvud snurrar, som om jag typ druckigt och de har jag ju liksom inte.. Menmen see yah bitches..

BTW imorn ska jag till ung08 igen men först ska jag följa med moa till stan hon ska köpa kläder och cigg osv, sen dra dit igeeen..

chillar gaaalet...

Publicerad 2012-08-14 10:36:03 i Min vardag

Chillaaar gaaalet i solen, ska byta om till kort byxor och linne så jag kan sola lite, för de är hur varmt som helst..

har varit vaken hela natten och dagen inte sovit ett blund och sova ska jag göra ikväll tidigt efter ung08, haha hur taggad sooom heelst... Hunnit dricka 3 koppar kaffe för att hålla mig pigg och hur pigg som helst är jag nuu.... Men ska iaf sätta mig i solen och lyssna på musik med ipoden så hoppas ni är glada att jag bloggar för engångs skull, vilket jag nästan aldrig gör nuförtiden..

seg dag

Publicerad 2012-08-12 19:47:58 i Min vardag

vaknade vid 4, sen fixa jag i ordning mig för att dra till stan men då skulle Moa följa med Nikita till kungsängen och vara där ett tag med henne, sen skulle vi mötas vid karlberg men de blev inte av, så då stannade jag hemma till hon kommer till väsby så träffas vi där istället. Såå nu gör jag inte mycket alls snackar med paulina om chillkröket men vet inte om de heller blir av eftersom hon inte fixat dricka.. Så ska väl chilla med Moa i väsby ett tag.. blablabla...

Skriver mer senare, ville bara slänga in ett inlägg, juste nina ladda upp en bild på mig på fb hahaha.. När jag sitter och spelar tibia.. Ja jag spelar tibia lalala. här under är bilden..

Stanna hemma idag

Publicerad 2012-08-06 20:20:10 i Min vardag

De blir att stanna hemma idag eftersom jag inte orkat göra i ordning mig och bara kollat film idag, ska göra behandling snart också mot skabb som hanna smittat mig med. Moa är med sin pojkvän såå, blir utgång imorn istället, kanske träffar moa då men ska iallafall sola solaium och sen dra på fest tror jag med min bäästis.

Godmorgon

Publicerad 2012-08-06 16:30:43 i Min vardag

vakna för kanske 2 timmar sen och är hur jävla sliten som helst, menmen ska snart fixa iordning mig och sen träffa moa någonstans, vet inte vart. Måste verkligen köpa en sån där vitamindricka, man blir hur pigg som helst om man dricker den, juust saying. Puss på rumpan.

bild lånad från google.se

Onödig fakta

Publicerad 2012-08-05 23:31:12 i Min vardag

UTSEENDE
Hur lång är du? 163cm
Ögonfärg? blåa
Hårfärg?ljus brunt
Stil? blandad!
Är du nöjd med ditt utseende? ibland
Är du mogen? någon gång händer!

FRITID
Du har varit på läger? ja
Du kör handboll/basket? nej
Du kör fotboll/innebandy? nix
Du är ofta med kompisar? ja



DU TYCKER OM ATT…
Kramas? ja om det är någon speciell!
Kyssas? Ja
Prata? ja
Sova? Ja
Gå upp tidigt? nej
Lyssna på musik? ja
Vara ensam? nja
Att vara kär? ja, känns bra

Vara i skolan? ibland
Kolla på film? ja, men inte så ofta mest när jag är med någon!

HYGIEN
Använder du deo? ja
Brukar du borsta tänderna varje dag? ehja.
Använder du parfym? ibland

KÄRLEK
Är du kär? snart
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? nej
Är du rädd för kärleken? ja

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? ja..
Snusat? om smaka gills
Däckat? nej
Tycker du att det är coolt att supa? när man var 13 tyckte man det
Kysst en främling? mjo
Gjort ett sugmärke? ja
Har haft oskyddat sex? -
Pussat en tjej? Ja
Gråtit inför mer än 10 personer? ingen aning
Smygit ut? jaa
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Ja
Sovit bredvid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? Ja
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Ja
Gråtit dig till sömns? Ja
Gråtit framför någon du älskar? ja
Vaknat av att du gråter? nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon? ja
Slagit någon på skoj? Ja
Blivit slagen på skoj? ja
Varit på sol semester? Ja
Badat i havet? har hänt någon gång
Har haft snöbollskrig? Ja
Inte sovit på en hel natt? haha ja
Varit på sjukhuset? Ja
Sovit i över 12 timmar? ja
Sett en film mer än 10 ggr? säkert!
Varit ute en hel natt? ja
Bråkat med en vän? vem har inte!

DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? cola
Tv/Data? data
Blå/Rosa? rosa


FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? fantastiskt
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? ganska
När kysste/hånglade du med någon sist? på pride (lördags)
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN…
Varit medvetslös: nej
Hånglat med nån riktigt ful:kanske jag har
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Gjort något riktigt dumt: haha mjo
Gjort något du verkligen ångrar: varför ångra något du lever en gång
Varit nykter på någon nyårsafton: Ja
Åkt ambulans: ja
Gjort nåt olagligt: ja
Skämts över dina föräldrar: nej
Sagt jag älskar dig och menat det: ja!
Vilka kläder sover du i: trosor och tröja
Vad hatar du verkligen: folk som ljuger
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: nej
Är du ensam nu: nej hanna sitter brevid
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: Ja, adoptera 1 barn

SENASTE PERSONEN SOM…
Sov i din säng: hanna
Såg dig gråta: hanna
Fick dig att gråta: mig själv
Smsade dig senast: rasmus
Kramade dig: moatoa

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG/IDAG
Gråtit: nej
Kramat någon: ja
Pussat någon: mamma på kinden!
Köpt någonting: ja :D
Sjungit: alltid
Saknat någon: ja



HAR JAG?
Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: mobilen?
Egen dator: nej
Könssjukdom: Nej
Bra kompisar: Bästa
Tar du receptbelagda mediciner: nej

Panda da panda

Publicerad 2012-08-04 23:33:04 i Musik

Världens skööööönaste lååt, den e dålig men jag drogar den.
 
 

Pride festivalen

Publicerad 2012-08-04 23:31:24 i Min vardag

jag hanna och moa åkte till stan och gick i pride paraden de va jätte roligt, vi dansa osv, tog 3 timmar. så såg vi 2 skitsnyga bögar på flaket och maria montezami (stavning), påvägen mötte vi skitsnygga killar som sa att dom va bögar, så hanna och moa fick en puss på pannan medans jag fick en kyss på munnen, sen efter allt gick vi till tanto och moa och hanna bada. Sen drog vi hem för 2 timmar sen men kom hem nu. Dagen har varit undeeerbar.

Dagens låt

Publicerad 2012-08-04 00:33:54 i Min vardag

 
http://www.youtube.com/watch?v=pSFyrrhKj1Q&feature=player_embedded

hejsan

Publicerad 2012-08-04 00:27:04 i Min vardag

kom hem från pappa idag och sen träffa jag moatoa och jessie, sen åkte vi till häggvik och träffa andrea :) kom hem för en timma sen kanske och sitter och kollar på trust med hanna. Men ni fåår ha de såå jävla braa.

Åker hem om en timma....

Publicerad 2012-08-02 01:54:33 i Min vardag

Hejsan åker hem om en timma och kan säga att min dag har varit helt underbar,först var jag på enmarknad i skäninge sengick jag Gustav och Bella runt dÄr ett tag sen fickvi skjuts hem så träffa vi Judit. Emil Simon Linus och oliver hemma hos han sen drog vi utoch sånt, seN blev jag bjuden på ciser osv, kan säga att min vecka varit toppen och underbar tills jag fick reda på att vi skaåka hem om en timma buhu.... Sort för felstavning (iphone skit stavning hfldljfkdlöd)
 K
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela