JAG ÄR BÄÄÄÄST

godmorgon bloggläsare

Publicerad 2012-06-28 12:30:18 i Min vardag

Vaknade precis, så har hunnit sminka mig och fixa håret, omg vet inte vad jag ska ta på mig, fast har inteså brottom ska. de går 2 olika bussar, antingen 13.30 bussen då är jag i stationen 13.37 <---- Elite, eller 13.43 bussen då jag är i stationen 13.51, sen har jag 9 minuter på mig att gå till skolan, men de går snabbt såå... Men ska gå upp och fixa mina kläder och sen ta cigg.. :)

Godmorgoon

Publicerad 2012-06-28 10:00:00 i Min vardag

 Vaknade precis, tror jag eftersom de här är ett tidinställt inlägg, annars skriver jag när jag väl är vaken, imorn ska jag jag  vet inte vaaad, vi lär ju märka höhöhöhöhöö.

Godmorgon!

Publicerad 2012-06-28 07:30:25 i Min vardag

Tidigt jag är uppe då men vaknade faktiskt 06.40 så gick ner till mamma och frågade om hjälp till nationellaprov i svenska, ska lämna in de idag redan vid 14.00 eller efter min lektion vi får se, igår hade jag nationella prov också, del a och b, idag har jag nationella prov i engelska så vi får se hur de går, hööh... menmen tänkte gå och och lägga mig igen, inte för att jag är trött eller så utan för att dra ut på tiden, ska ju upp typ om 5 timmar, runt 12, och då har ju hanna fixat iordning frukost till mig som hon sa att hon skulle göra igår, hoppas de inte blir värsta festmåltiden med mycket frukost, skulle nöja mig med typ en skål med mussli och en kopp med te eller chailatte. Fick nyss min månads peng och 200 till helgen, så nu ska jag shoppa låsss, hahah nej men driver, ska typ kolla på gina om jag kan hitta några jeans, eller short osv. Ska ta och kolla på deras hemsida på nyheter, efter de ska jag ta en morgoncigg om ni ville veta, guud vad jag babblar på, hehe... Får se om jag går och lägger mig heller inte, isåfall säger jag godnatt nu! :)

Kom precis hem nyss

Publicerad 2012-06-27 23:47:34 i Min vardag

Drog ut vid 18.00 så drog jag till centrum med moatoa, så träffa vi lilla amanda, sen så gick vi runt i centrum tills de stängde, köpte 2 kaffe innan de, starbucks kaffe, den där med kakao smak, godaste kaffet och jätte billigt också, iaf sen hade vi ingeting att göra så vi drog till moa och gick på toa, sen åkte vi till sollentuna chillade där osv, sen drog vi hem vid 9, hem till väsby, sen träffade vi rasmus på luffen och norsken, så chillade vi vid stationen vid ankorna, matade dom med bröd som vi fick av några randoms som var på besök från lund, sen hade vi nötkrig och kastade nötter på varandra.. Sen kom jag precis hem, vi gick från stationen jag och moa till smedby föratt vi inte orkade vänta på bussen i 10 minuter , och sen skulle vi behöva åka runt hela väsby i typ 30 minuter, så vi gick hem istället och lyssnarde på jacco- vår betong.. Sen vipps så var vi hemma wihöööö.. Menmen nu sitter jag vid facebook ska snart skriva mitt nationella prov i svenska, måste imponera på läraren, så antingen skriver jag den nu, och den blir skitdålig, eller så går jag upp 6.00 och frågar mamma om hjälpt lite, börjar ju ändå 14.00 imorn så då kan jag gå och lägga mig efter uppsattsen är klar. Höhööhöhö , menmen nu ska jag ta något att äta för jag är JÄTTE hungrig, mihihih. Pusspuss

Sommarskola i svenska

Publicerad 2012-06-27 17:11:50 i Min vardag

Vaknade runt 10, och när jag gick ner för trappan så hade min lillesyster gjort i ordning frukost, en macka, ett stekt ägg, vita bönor, och vaniljyogurt med mussli och ett glas med saft, tycker det var gulligt av henne, och gott var det också, hon är duktig på sånt där och brukar själv göra värsta måltiden till middag, som tillexempel kött med pommes , vitlöks smör och sparris jätte gott. Iallafall så började jag klockan 12.30 så tog 12.13 bussen till stationen och sen gick jag till skolan, fattade ingenting först, vart jag skulle vara osv men de löste sig till slut.. Vi var 3 elever bland 9orna som skulle gå sommarskola i Svenska, så de gick perfekt, när jag kom in i klassrummet så fick jag göra om nationellaprovet i svenska men de gick toppen, sen skulle jag göra ett till nationella prov typ del b/2, men fick ta hem de och göra. höhö. Nu sitter jag hemma vid datan och lyssnar på massa olika låtar på spotify, ska snart börja fixa iordning mig, inte så mycket sen dra till centrum köpa kaffe och glass, och möta moatoa.. Så vi får se vad som händer! kan inte vara ute så länge heller eftersom jag har sommarskola imorn också, då ska jag göra nationella prov i engelska, wäh, så tråkigt.. Menmen sen harj ag ingen skola resten av sommaren såå de är naaajs. Meenmen nu ska jag typ sätta på någon film eller något sånt där, så vi lär nog höras lite senare. Pusspuss!
 

Nya blogg.se

Publicerad 2012-06-27 17:05:06 i Min vardag

Asså omg, tog tid för mig att förstå nya blogg.se, eller aa de stog en länk där man skulle trycka på "nytt inlägg" så trök jag där, osv. Såå aa, men gillar verkligen inte nya blogg.se, tycker förra var bättre och enklare, menmen.. Får klura ut hur den fungerar osv.. Vad tycker ni om nya blogg.se?
 
dålig bild, menmen
HISS / DISS?!

spöregnar ute

Publicerad 2012-06-26 23:34:21 i Min vardag

Tjena hallå hej, sitter och kollar på tv, lyssnar på musik och sitter vid datan, ska snart gå och lägga mig, men kommer säkert inte kunna somna eftersom de verkligen spöregnar, visst de är mysigt med spöregn men inte när man ska sova. eller när man ska dra ut hehe, ska gå till köpet och ta en skål med filmjölk, höhö. men lär ju uppdatera någon dag vem vet? .)

Midssommar

Publicerad 2012-06-22 21:34:00 i Min vardag

tjenare, vaknade runt 11, sen somna jag om och vaknade 14.00 fixade till mig och drog forever alone till coop för att köpa 2 skitgooda kaffe, 2 för 20 vare, sen gick jag till ekebobadet och satte mig på en bänk i skuggan, snackade i telefon och sådär. Sen blev jag hämtad 10 minuter senare av mamma vid statioil så åkte vi och 2 familjer till, till en annan familj i kairo, så vi har precis ätit förätt, alltså sill, potatis och lite sånt där, sen åt vi middag, grillat kött med potatisgratäng och sallad jätte gott, och till slut åt vi efterrätt glass och bär. Sen har vi suttit ute i trädgården tagit bilder och snackat, nu sitter jag vid datan och gör de här inlägget så ni kan få läsa de haha. Men nu ska jag dra och spela kallaha med hanna hehe, hejdå ^^
BTW Glad MIDSSOMMAR!!! :D

Sommar skola svenska

Publicerad 2012-06-20 11:05:29 i Min vardag

Tjena bloggläsare, vaknade för en halv timma sen, har gjort iordning kaffe, men de blev inte speciellt bra, så tog min energidricka istället, ska ut och ta en cigg nu, sen fixa strumpor, håret och ansiktet, sen ska väll jag dra till skolan, börjar 12.30 och har svenska, slutar 14.00 så de är najs. Ska dra om 1 timma som sagt och hoppas att sophie går med mig skulle vara jätte snällt! men jag skriver när jag kommer hem, så berättar jag hur första skoldagen i svenska var!

haft sommarskola

Publicerad 2012-06-19 15:43:13 i Min vardag

Började 14.00 slutade 15.20 så kom precis hem´, vi fick typ läsa texter och sen översätta, lätt som fan men endå pinsamt att läsa högt för man är rädd att läsa fel, sen fick läxa tills på torsdag, vi ska typ skriva om våran lägenhet, hur många sovrum vi har osv. Tror jag ska skriva om pappas lägenhet, den e ju lixom as liten, och då behöver man inte skriva så mycket, så tror jag ska börja skriva redan nu så jag slipper tänka på att göra läxan imorn.. Så aa , byebye

sommarskola

Publicerad 2012-06-14 18:26:26 i Min vardag

som rubriken säger så har jag sommar skola i 9 dagar på grund av underkänt i svenska och engelska,
så under dom här 9dagarna ska jag gå på sommarskola vid stationen, 5 minuter därifrån, jätte nära
faktist, går tisdag onsdag och torsdag i 1ochenhalvtimma varje dag, så de är najs, inte så långt pass heller.
Börjar redan på tisdag såå aaa.
men skriver mer senare.

chaa bitches

Publicerad 2012-06-05 01:19:25 i Min vardag

Min dag har varit toppen, började med att jag drog till skolan vid 9, slutade 14.30 drog hem

träffade nicole runt 19.00 nånting, drog och köpte lite mat, gick hem lämnade sakerna, drog tillbaks

till affären, köpte tuggummi och slush, drog till nicole ett tag satt ute där, gick hem och åt efter de,

30 minuter senare så var jag med sophie, vi drog och satte oss vid bänken och snackade osv, sen mötte vi på

Jessica och Ella helt random, stog och snacka med dom osv, sen vid 22.30 drog jag hem, suttit vid datan fram tills nu,

ska ladda ner några filmer och kolla på, tror jag ska lana idag för vad är de för mening att gå och lägga sig nu, klockan är liksom 1 och har ändå ingen skola imorn, imorn om de är fint väder ska jag sola på ballkongen, kanske dra till norrviken med Nicole och träffa hennes pojkvän, sen vet jag inte vad som händer mer vi får väll see. men skriver nog mer senare idag. PÖSS

btw, de här är kopierat från en annan blogg jag gästbloggar på därför är texten så stor!

Hejsan

Publicerad 2012-06-03 17:42:55 i Min vardag

Väntar på att maten ska bli klar, den ska vara klar om 5-20 minuter någonstans där, blir faktist min favorit mat made by mig och johannes, lax, ris, och exotisk sallad.. Gästbloggar på min kära väns blogg, så tycker ni ska checka den och kanske slänga in en kommentar? de skulle varit gulligt av er, kanske tillochmed göra länkbyte med henne!

http://humanoiid.devote.se/

kolla på länken dääärääa

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela