JAG ÄR BÄÄÄÄST

Kass bloggning

Publicerad 2012-12-02 22:44:48 i Min vardag

Inte haft ork att blogga något den här helgen och dom senaste dagarna, men vad har jag egentligen gjort? jo i fredags efter skolan var jag med zarita, vi drog till Jakan och träffade Sebbe, följde med han till hans skola och han skulle lämna sin väska, sen mötte vi ändå på Dennis och var med han. Så drog vi alla till stan, gick till Nk och kollade runt på jackor, efter det drog vi till max och Zarita bjöd mig på 2 cheeseburgare, sen skulle dennis och sebbe dra så jag och zarita fortsatte kolla runt i affärer sen drog vi hem, när jag kom hem åt jag middag och senare drog jag till ella eftersom jag ändå skulle sova där. Vi drog till centrum och jag fick en dricka av amanda (var med amanda också) sen tog vi bussen hem till ella var där 1 timma och drog sedan till donken, var hemma vid 2. Både jag och ella gick och la oss direkt.
 
Lördags: Drog jag och ella till smedby för att vara med moa och albin, men dom hade hoppat på bussen vid stationen och vi gick på apoteksskogen. Så satt vi och snacka på bussen, standard. Sen drog vi till eddies och albin skulle spela men vann ingenting, Sen drog jag moa och ella förbi moa och hämtade pengar, så gick vi tillbaks till eddies och moa köpte en pizza, sen efter det skulle vi dra till moa men jag orkade inte eftersom jag inte hade ätit någon frukost. När jag kom hem så åt jag gröt och sen ringde hanna mig, tog halv bussen och mötte upp dom vid stationen sen åkte vi tillsammans till hannas pappa så gjorde vi pizza. Länge sen jag åt pizza eftersom jag är gluten och det finns inte speciell pizza till mig på pizza ställen. Var så sjukt gott, sen chillade vi och sen kom amanda så vi åkte tillbaks till smedby tillsammans, sen la jag mig ganska tidigt.
 
Söndag: Vaknade vid 12 tiden tog en dusch, åt frukost och packade väskan, vid halv 3 fick jag skjuts till pappa och sen har jag bara chillat hos han.. Min syster och jag har precis köpt smink online, halva priset på det, så fick betala 150kr (frakt ingår) för 11 produkter smink.. Kan lägga upp bilder på¨det när jag fått hem brevet och hämtat ut det hos posten..
Jag (längst till vänster) My i mitten och Nina längst ut
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela