JAG ÄR BÄÄÄÄST

Tips

Publicerad 2012-12-15 14:08:18 i Min vardag

Har ni hört talats om den nya glass stället som heter chillbox? Ni som bor i täby lär ju ha hört talats om det iallafall.. Ska dra dit om 10 minuter och testa en "chillbox frozen yoghurt eller juicy spoons" kommer säkert vara proppfult menmen..  Tänkte bara slänga in det här inlägget. Bloggar ju knappt här längre istället har jag börjat blogga med Zarita en klasskamrat på en blogg som heter http://bananzarre.devote.se/ Ville bara tipsa er. Skriver väl något inlägg om stället va bra eller inte
 
btw kort beskrivning om stället
 
"Den 12 oktober kl 14:00 öppnade Sveriges första Chillbox frozen yogurt & juicy spoons i Täby Centrum! Här finner du gudomligt god frusen yoghurt gjord på naturliga fräscha ingredienser med endast 1,6 % fett... och inget granulerat socker. På Chillbox har vi selfservice där du själv får komponera din egen frozen yogurt. Du kan välja mellan 6 olika yogurtsmaker och 38 olika toppings såsom färska bär, färska frukter, nötter, flingor, musli, strössel och mycket mycket mer! Förutom frozen yogurt har vi dessutom unika Yogosmoothies gjord på samma gudomliga yoghurt. Vilken blir din favorit? Kom och provsmaka. Gott kan vara nyttigt!"
 

Halvdag

Publicerad 2012-12-10 10:56:45 i Min vardag

Hejsan, hade precis film på engelskan, och nu har jag estetisk komunikation eller vad det heter, slutar efter lunch alltså 12.50 eller tidigare, beror på hur länge jag äter, vet inte hur jag kommer hem ifall min taxi inte kommer, och har inget busskort heller, vet iaf inte om det funkar. Så får väl sova över på skolan. och bor ju långt ifrån skolan.. Lärarna får väl fixa någon. Och mamma har redan avbokat taxin..
 

En söndag hos my

Publicerad 2012-12-09 18:41:34 i Min vardag

tycker alltid söndagar är så tråkiga dagar men den här dagan var faktiskt helt okey, vaknade klockan 12 så fixade jag iordning mig och blev hämtad av nina, hanna och rille så skjutsade han oss till moster, så åt vi tacos med släkten fast mamma saknades. efter det så tog vi det lungt. Nu har jag precis kommithem, ska kolla på julkalendern och sedan solsidan.. Tror inte jag ska ut något idag, har iaf ingenting planerat. 
bild på mig från idag efter att jag färgat håret 

Hejsan

Publicerad 2012-12-07 18:33:17 i Min vardag

ligger hemma i sängen, är hos mamma nu. Sovit hos pappa hela den här veckan, tidigare när jag vakna åt jag kinamat till frukost, satte vid datan och nu är jag hemma hos mamma. Låter inte så intressant, har inte så mycket att säga förutom att jag är sjuk, förkyld och ska precis kolla på julkallendern. Får se om den är lika bra som förra årets. Annars har jag slösat tid. ses sendårå

fakta

Publicerad 2012-12-04 17:26:25 i Min vardag

♥ I West Virginia så får man inte gå till skolan med dålig andedräkt.
Endast en person av två miljarder kommer att leva tills åldern 116.
Den snabbaste maskinskrivaren genom tiderna skrev 211 ord/minut.
Man använder bara 10% av sin hjärnkapacitet.
Högerhänta lever i snitt längre än de vänsterhänta.
En struts öga är större än dess hjärna.
Alla isbjörnar är vänsterhänta.
Kalle Anka var innan förbjuden i Finland på grund av att han inte hade byxor på sig.
Den världskände boxaren Muhammed Ali's riktiga namn är Cassius Marcellus Clay.
Det dör fler människor av bin än av ormar.

Godmorgon

Publicerad 2012-12-04 12:00:00 i Min vardag

Vaknade för en stund sen, idag ska jag bara hämta ett par mjukisbyxor som är mina från min syster, men hon slutar väl runt 3 och är väl hemma halv 4 så aa, sen ska jag väl bara stanna hemma och ta det lungt. Kanske drar ut vem vet? :)
 
skriver igen om ett tag 
bjuder på den här bilden, säkert redan lagt upp den men de går inte ladda upp foton :S

FIIILM

Publicerad 2012-12-04 01:02:53 i Min vardag

hejsan, ska kolla på sista filmen nu innan jag sover, kommer säkert somna till filmen, fast så trött är jag inte ;). Har studiedag imorn vilket betyder att jag får soova ut första gånger på väldigt länge..
 
Iallafall så har jag bara chillat, hade halv dag i dag så slutade precis efter lunch, dagen var ganska seg. Tog bussen hem vid 12.25 så var hemma 13.25 ungefär, gick förbi ica och köpte choklad och energi dricka. Har kollat på några filmer, shottas, the last song och lite tv. Tröttnar aldrig på dom där  filmerna. Men nu ska jag se på Hannah Montana- The Movie. HAHAHa ajaaaa, men jag skriver  väl något imorn. Godnatt

FIIILM

Publicerad 2012-12-04 01:02:44 i Min vardag

hejsan, ska kolla på sista filmen nu innan jag sover, kommer säkert somna till filmen, fast så trött är jag inte ;). Har studiedag imorn vilket betyder att jag får soova ut första gånger på väldigt länge..
 
Iallafall så har jag bara chillat, hade halv dag i dag så slutade precis efter lunch, dagen var ganska seg. Tog bussen hem vid 12.25 så var hemma 13.25 ungefär, gick förbi ica och köpte choklad och energi dricka. Har kollat på några filmer, shottas, the last song och lite tv. Tröttnar aldrig på dom där  filmerna. Men nu ska jag se på Hannah Montana- The Movie. HAHAHa ajaaaa, men jag skriver  väl något imorn. Godnatt

Kass bloggning

Publicerad 2012-12-02 22:44:48 i Min vardag

Inte haft ork att blogga något den här helgen och dom senaste dagarna, men vad har jag egentligen gjort? jo i fredags efter skolan var jag med zarita, vi drog till Jakan och träffade Sebbe, följde med han till hans skola och han skulle lämna sin väska, sen mötte vi ändå på Dennis och var med han. Så drog vi alla till stan, gick till Nk och kollade runt på jackor, efter det drog vi till max och Zarita bjöd mig på 2 cheeseburgare, sen skulle dennis och sebbe dra så jag och zarita fortsatte kolla runt i affärer sen drog vi hem, när jag kom hem åt jag middag och senare drog jag till ella eftersom jag ändå skulle sova där. Vi drog till centrum och jag fick en dricka av amanda (var med amanda också) sen tog vi bussen hem till ella var där 1 timma och drog sedan till donken, var hemma vid 2. Både jag och ella gick och la oss direkt.
 
Lördags: Drog jag och ella till smedby för att vara med moa och albin, men dom hade hoppat på bussen vid stationen och vi gick på apoteksskogen. Så satt vi och snacka på bussen, standard. Sen drog vi till eddies och albin skulle spela men vann ingenting, Sen drog jag moa och ella förbi moa och hämtade pengar, så gick vi tillbaks till eddies och moa köpte en pizza, sen efter det skulle vi dra till moa men jag orkade inte eftersom jag inte hade ätit någon frukost. När jag kom hem så åt jag gröt och sen ringde hanna mig, tog halv bussen och mötte upp dom vid stationen sen åkte vi tillsammans till hannas pappa så gjorde vi pizza. Länge sen jag åt pizza eftersom jag är gluten och det finns inte speciell pizza till mig på pizza ställen. Var så sjukt gott, sen chillade vi och sen kom amanda så vi åkte tillbaks till smedby tillsammans, sen la jag mig ganska tidigt.
 
Söndag: Vaknade vid 12 tiden tog en dusch, åt frukost och packade väskan, vid halv 3 fick jag skjuts till pappa och sen har jag bara chillat hos han.. Min syster och jag har precis köpt smink online, halva priset på det, så fick betala 150kr (frakt ingår) för 11 produkter smink.. Kan lägga upp bilder på¨det när jag fått hem brevet och hämtat ut det hos posten..
Jag (längst till vänster) My i mitten och Nina längst ut
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela